Jouw fysio in Leeuwarden


Je wilt je snel beter voelen. Je wilt goed geholpen worden. Je wilt dat de pijn verdwijnt. En dat je klacht niet terugkomt.

Daar gaan we voor zorgen. Bel ons op 058-2038090 en we maken direct even een afspraak.

Je krijgt zorg op maat

Onze fysio’s zijn professionals waar je op kunt vertrouwen. Betrokken, zorgvuldig en gedreven om jouw klacht goed en snel te verhelpen.

Je krijgt een behandeling die past bij je klacht én bij jou. Want jouw wensen en verwachtingen zijn net zo belangrijk als onze kennis en ervaring.

Specialisten in huis

Voor elke klacht hebben wij een gespecialiseerde fysiotherapeut in huis. Ze hebben extra veel verstand van bijvoorbeeld knieën, schouders of klachten die horen bij sporters, of bijvoorbeeld bij het ouder worden. Als dat nodig is, kun je rekenen op een fysio die ruime ervaring heeft met jouw soort klachten.

Kies voor kwaliteit met persoonlijke ‘touch’

  • Met meerdere vestigingen zitten we ook bij jou in de buurt
  • Je kunt direct bij ons terecht
  • We zijn geregistreerd bij het Ministerie van VWS (BIG-registratie)
  • We werken met alle zorgverzekeraars
  • Makkelijk: je hebt geen verwijzing nodig

Direct afspraak zonder verwijzing

Als je ons even belt op 058-2038090, maken we direct een eerste afspraak. Een verwijsbrief van je huisarts is niet nodig. Je kunt ook het contactformulier invullen, je krijgt meteen een reactie van ons.

Vergoeding en verzekering

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Ben je verzekerd voor fysiotherapie? Dan declareren we de kosten voor jouw behandeling direct bij je verzekering.

Wil je weten hoe je verzekerd bent? Kijk voor de zekerheid je polisvoorwaarden even na.

Zorg voor je gezondheid. Maak die afspraak!

We kunnen het niet genoeg zeggen. De meeste mensen wachten te lang. We zien teveel klachten die onnodig zwaar zijn, gewoon omdat mensen een bezoek uitstelden.

Dus: kom langs. Maak een afspraak en kom even kennismaken. Dan kun je goed geïnformeerd besluiten wat je wilt doen.